menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Woerden weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Woerden

Een kundige Mediator uit Woerden helpt u graag verder.

Professionele mediation in Woerden werkt zo!

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflict om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, acceptabele oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert vooral naar de standpunten van allebei de partijen en zal vervolgens trachten de problemen duidelijk te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Op deze manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflict zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Woerden biedt oplossingen.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vaak wordt mediation vandaag de dag gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een onenigheid.

Een mediator uit Woerden kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
358
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.635
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Woerden

Heeft u een zakelijke mediator uit Woerden nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Woerden of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Woerden.

mac
mac
img

Ik ben Wilfred Halmans, regiomanager in Woerden. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Woerden.

Zoeken naar fijne mediators uit Woerden?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden bijgeschreven, moet een mediator aan diverse kwaliteitseisen van de federatie voldoen. U kunt zeker weten dat u in zee gaat met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Woerden. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Een uitspraak van de rechtbank kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk verschillende mediation offertes opvragen. Op die manier kunt u de mediators vergelijken en een besluit nemen met wie u wilt samenwerken. Wellicht de voordeligste? Of misschien een mediator bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediators in Woerden is, dat alle partijen het op den duur eens worden en alsnog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter beslist en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Woerden te zeggen hebben!

img

Robbert Ooink op den Dijk

Ik ben via Professionals Woerden uitgekomen bij een fijne Mediator. Door de deskundige service van Professionals Woerden heb ik super snel een adequate professional weten te vinden. Dit heeft mij heel wat stress bespaart!

img

Liesbeth Klensman

Bedankt voor het snelle aanleveren van offertes! ik ben gewoon heel goed geholpen.

Professionals uit andere branches in Woerden

Let's Talk

Bij Professionals Woerden staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier